1
Made by Kiksaus

Foto expositie Fotowerkgroep 't Perspectief, 2013

Van 3 juni tot en met 12 juli 2013 organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna de foto-expositie “Beeld in Tuin” van de fotowerkgroep ‘t Perspectief in de Openbare Bibliotheek te Anna Paulowna. Leden van de fotowerkgroep hebben op uitnodiging van de SKC creatieve en kunstzinnige foto’s gemaakt van het buitenevenement ‘Beeld in Tuin’ in juni van het vorige jaar.  

De fotowerkgroep ‘t Perspectief is een actieve club van dertig leden die zich vooral bezig houdt met creatieve amateurfotografie. De leden komen onder andere uit Anna Paulowna, Breezand, Den Helder en Wieringen. Tijdens de expositie in de bibliotheek wordt een groot aantal fraaie kunstfoto’s getoond.

Op 9 en 10 juni 2012 organiseerde de SKC voor de zevende keer de beeldenroute ‘Beeld in Tuin’. In 24 tuinen langs de Molenvaart in Anna Paulowna was een zeer gevarieerd kunstaanbod te bewonderen. Naast de foto’s van ’t Perspectief worden tevens oude fototoestellen en ander fotomateriaal van mw. Wil de Goyer geëxposeerd.

De foto-expositie van de SKC is gedurende de expositieduur gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek: maandag, dinsdag en vrijdag 13.30 – 20.00 uur, woensdag 10.00 – 17.00 uur, zaterdag 10.00 – 12.00 uur, op donderdag en zondag gesloten. De bibliotheek is te vinden in de MFA De Ontmoeting aan De Verwachting 5 te Anna Paulowna.